Meer dan creatieve workshops

artOloco verzorgt diverse verrassende workshops en coachtrajecten, gericht op ontwikkeling, samenwerking en verwondering. Het creëren van bewegingsvrijheid op de (werk)vloer en aandacht voor individuele ervaring binnen een groepsproces zijn daarbij vaste elementen.

ANDERS DENKEN

artOloco kijkt vanuit de mens en omgeving. In al haar workshops en coachingsprogramma's daagt zij de deelnemers uit om vaste denkpatronen in beweging te krijgen. Wat er ter plekke gebeurt wordt meegenomen in het programma.

trainingsdogma's artOloco

• creativiteit & humor
• groeien & verwonderen
• dynamisch proces zichtbaar maken
• relatie met praktijk leggen

De workshops en trainingen worden naar behoefte op maat gemaakt en daarmee passend bij de vraag van de opdrachtgever. ‘Regie werkt’ is een workshop die reeds binnen overheidsinstellingen een succes is geworden. De trainingsdag ‘Samenwerken door versterken’ bleek binnen teams het onmogelijke mogelijk maken. Op een plezierige, ludieke manier worden tijdens de workshops nieuwe technieken, afkomstig uit regie en theaterwereld, toegepast en gecombineerd met ervaringen op de werkvloer. En ook talentontwikkeling voor jonge theatermakers is een speerpunt van artOloco. Voor kunstenaars is er een broedplaats waar de leden elkaar inspireren, stimuleren en ondersteunen in hun beroepspraktijk. 

Ton Offerman: “Door bewust te zijn van je unieke kennis kan je met zelfvertrouwen je plannen realiseren"