WATER, VUUR, AARDE, LUCHT

Locatie: CSO, Bunnik

2009

In opdracht van CSO

Met theatermakers en musici

'Regisseur Ton Offerman en zijn medewerkers hadden zich goed verdiept in de locatie en het bedrijf CSO. Door zorgvuldig verkennen van het gebouw, door te praten met medewerkers en zich in te lezen gaven ze de productie in de weken voorafgaand aan de opening gestalte. Zo ontstond een geoliede voorstelling, waarbij alleen de wind af en toe even parten speelde. Voor gasten en medewerkers van CSO een middag om niet te vergeten.'

Een superheld die langs de gevel naar beneden daalt en een wethouder die ruziet met een dame die met een graafmachine een zwembad wil aanleggen. Dat waren de hoofdrolspelers in het theaterspektakel bij de opening op 13 mei van het nieuwe hoofdkantoor van CSO Adviesbureau voor milieu, ruimte en water in Bunnik.

Op het parkeerterrein tussen bezoekers, achter de ramen en op het dak van het gebouw ontrolde zich een komedie waarin de openingsplechtigheid, de werkzaamheden van CSO (een milieuadviesbureau) en de nieuwe huisstijl van het bedrijf, gebaseerd op de vier elementen, in hoog tempo aan bod kwamen.