een combinatie van professionals en amateurs

artOloco is een stichting met een zeer betrokken team. Stichting artOloco is opgericht op 28 januari 2005. In elk project dagen we de teamleden en deelnemers uit hun talenten te herkennen en te ontwikkelen. Het kernteam bestaat uit:

Ton Offerman
artistieke leiding, trainer
Ton bedenkt, begeleidt en regisseert locatieprojecten van concept tot uitvoering. Hij regisseert voorstellingen van anderen, coacht theatermakers en geeft workshops. Al zijn werk kenmerkt zich in het maken van maatschappelijk betrokken projecten en producties.
Marijke Schipper
theatermaker, (trainigs-)acteur, schrijver
Marijke acteert, begeleidt in vele artoloco-projecten. Zij stond aan de wieg van Hangplek. In haar trainings- en acteerwerk krijgt zij iedere deelnemer verbonden, van 16jarigen tot 87-jarigen.
David Groeneveld
theatermaker, (trainings-)acteur, schrijver
David is een van de drijvende krachten in Hangplek voor ouderen. Naast zijn schrijfwerk is hij trainer en coacht hij onder andere een interview-team binnen Hangplek.
Quirine Smit
theatermaker, (trainings-)acteur
Quirine geeft o.a. de succesvolle training De klant en ik (o.a. voor AH) en is mede auteur en actrice van Goud! Haar teksten zijn verbeeldend en liefdevol. En dat brengt zij ook in in haar trainingen.
Femke Swart
theatermaker, acteur
Naast dat Femke trainingen geeft, is zij een van de auteurs en actrices van Goud!. Haar focus op kwaliteit brengt bij ieder op een prettige manier naar een hoger niveau.
Marit Thus
componist, muzikant
Het liefste dat Marit doet is muziek maken. Zij componeerde voor Goud! de muziek en is muzikaal leider van de begleidingsband.
Gert Poppe
trainer, coach
Gert geeft trainingen in het Lekker Druk-programma. Hij stond aan de wieg van diverse trainingen. Bij hem is een training volgen een feest.

Het bestuur streeft de Governance Code Cultuur en de Fair Practice Code na. Stichting artOloco is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling.

bestuur

Liesbet van Zoonen (voorzitter)
Hans Greve (secretaris)
Diana Maij (penningmeester)

meer dan een voorstelling

workshops

artOloco verzorgt diverse verrassende workshops en coachtrajecten, gericht op ontwikkeling, samenwerking en verwondering. Het creƫren van bewegingsvrijheid op de (werk)vloer en aandacht voor individuele ervaring binnen een groepsproces zijn daarbij vaste elementen.